marți, 29 octombrie 2013

Invitatie la ziua unei printese
In asteptarea zilei de nastere a Anei am cautat pe net despre petreceri pentru printese si am descoperit cartea Printesa Perfecta de la editura Rao pe care am cumparat-o si am asteptat cuminte ziua printesei.


In carte este ziua Sophiei si doreste sa organizeze o petrecere de printese ea cerand ajutorul printesei ei preferate, Cenusareasa pentru a o sfatui in legatura cu petrecerea. Pe fiecare pagina este lipit un plic cu scrisorile dintre cele doua personaje iar la sfarsit Sophie primeste un cadou de la Cenusareasa, un lantisor cu floricica mov.


Cu trei zile inainte de ziua ei Ana a primit cartea si am citit-o impreuna. A fost foarte incantata de scrisori pe care ma pus sa le citesc de mai multe ori, dar cel mai mult i-a placut lantisorul de la sfarsit care la purtat cateva zile incontinu, chiar a si dormit cu el sub perna (nu am lasat-o noaptea cu el la gat).


Dupa ce am citit cartea am aflat ca, pentru o petrecere de printese reusita, ne trebuie o rochita cu multe fundite si invitatii trimise la prietenele noastre printese, in cazul nostru si printi.
Rochita am cumparat iar invitatiile le-am facut noi.

Materiale necesare: invitatie listata pe carton alb, carton roz, pamblica colorata, diamante autoadezive, foarfeca si lipici

Invitatia am facut-o in Photoshop (textul este adaptat de pe invitatia Sophiei) si am listat-o pe carton alb.


Eu am decupat rochita dupa sablon iar Ana m-a ajutat si a lipit dimantele pe invitatie.


Am legat in "talie" o fundita roz, pe fiecare invitatie am pus alt model de fundita, iar Ana a lipit rochita/invitatie pe carton roz.


Au fost foarte apreciate invitatiile noastre, una am pastrat-o noi ca amintire iar restul au mers la persoanele dragi noua.

O zi frumoasa va doresc, mamica Ioana si printesa Ana (4 ani)Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...