sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Copac de toamna din buline


Nu ne-am saturat de copacii de toamna, sunt asa de frumos colorati si se pot face in asa de multe feluri. Astazi am incercat o noua tehnica: suflarea culorii cu paiul. Este foarte distractiv si se pot face o multime de forme ca copaci, monstri sau chiar stelute si flori.
Materiale necesare: hartie colorata rosie, portocalie, galbena si verde, perforator, lipici,  culoare maro si un pai
Am facut intr-un paharel de plastic culoare maro amestecata cu apa pentru a fi lichida.
Pentru copac am folosit tehnica suflarii cu paiul, am pus culoare maro pe foaie cu ajutorul paiului (se poate si cu pensula) si am suflat prin pai incercand sa facem o forma de copac.


In timp ce copacul era la uscat am facut multe buline in culori de toamna cu ajutorul perforatorului.


Cu ajutorul unei pensule am intins lipiciul peste crengile copacului si am pus bulinele.
Trebuie pus mult lipici pentru a prinde toate bulinele.


Dupa ce am apasat bine pentru a lipii toate frunzele, am scuturat excesul de buline pe care le-am folosit pentru a face frunze cazatoare si frunzele de pe jos.

Va multumim ca ne urmariti, mamica Ioana si printesa Ana (4 ani si 2 luni)


Un comentariu:

  1. Va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii. "Povestea lui Jester" este un site de unde puteti descarca gratuit povesti bogat ilustrate si cu texte accesibile varstei. Cu ajutorul unei imprimante obisnuite obtineti o colectie de carticele numai bune de citit si de colorat. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori profesionisti care sustin acest proiect din entuziasm si daruire.

    Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Adresa proiectului este http://www.povestealuijester.ro . Va multumim.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...